Kontaktirali smo Ivana da se prisjeti kako je bilo na setu kultnog i pomalo provokativnog skeča Selebriti!

Čija je bila ideja iz Gitkovog laboratorija da se pozabavite najvećim, najznačajnijim fenomenom domaće scene: celebrityjima?

Ivan: Ah, the good ol’ times, prije TikToka, Twittera i Instagram storyja postojao je samo obični Story na kioscima, a nama se još tada ova tema nametala kao nešto što moramo izbaciti iz sebe, valjda. U današnja vremena ga se ne bi isplatilo smisliti, ne bi bio originalan. Danas se ovaj skeč vrti u grobu.

Pošto je skeč prilično provokativan, jeste li dobili ikakve reakcije uvrijeđenih celebrityja?

Ivan: Nikakvih reakcija nije bilo. Celebi su nam uzvratili istom mjerom, bolio ih je k…c za nas.

Kako je reagirala Nikolina Pišek na njeno spominjanje u skeču u kontekstu estetskih operacija?

Ivan: Kada smo je upoznali na live snimanju na HRT-u bila je presrdačna, a to je bilo čak i nakon moje debilne imitacije nje u skeču „20 godina Gitka“. Uglavnom, sve što sam zapamtio je kako me gledala tim smaragdnim očima. Stvarno, najljepša žena u svemiru.

Sjećate li se anegdota sa snimanja skeča?

Ivan: Matino pretjerano šmrcanje je parodija ušmrkanosti kokainom. Mate je stvarno mislio da je ušmrkao kokain, da bi bio što življi u ulozi, ali smo mu ustvari podmetnuli prehladu u prahu.

Ako uzmemo u obzir popularnost Gitkovih skečeva, jeste li svjesni da ste kritizirajući fenomen celebrityja zapravo doprinijeli njihovoj popularnosti?

Ivan: Pa to nam je i bila namjera, ljudima treba pomoći (nekima psihički).

Dobro, možete li otkriti javnosti nakon svih ovih godina, tko je Lana Klingor?

Ivan: Prema IMDB-u, Lana Klingor je: „Lana Klingor was born on September 12, 1980 in Zagreb, Croatia, Yugoslavia. She is an actress, known for Zakon ljubavi (2008), Naša mala klinika (2004) and Volim Hrvatsku (2012). She has been married to Ante Mihic since 2013. They have two children“. Dakle, Jugoslavenska glumica?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here