Duboko udahnite: Vraća se kultni Gitak TV!

0
1383

Poznati humoristični kolektiv iz Splita odlučio je svojim povratkom barem donekle popraviti dojam godine na izmaku iako će neki reći da će time samo dodatno obilježiti 2020. kao godinu katastrofe

Bilo kako bilo, u rad je puštena službena web stranica gitak.tv gdje će se za početak moći naći svi njihovi dosadašnji uradci te do sad nikad objavljeni materijali.

Kontaktirali smo legendarnog izbornika Denu za više detalja ali razgovor nije dobro počeo: „Odakle tebi ovaj broj? Mate ti ga je da, koji Mate? Malo previše ti njuškaš okolo moga bi dobit dvi triske, svi ste isti vi novinari“, nakon čega nam je prekinuo razgovor.

No očito smo ga nazvali prerano s obzirom da je bilo tek podne. Pokušali smo malo kasnije i zatekli ga u daleko boljem raspoloženju pa nam je otkrio par detalja: „A istina ka, kreće ta stranica, bit će svi stari skečevi u ha-be rezoluciji (HD? nap.) biće pikanterija, dodataka gluposti itd. Biće i fan shop za kupit majice, stalak za lakat svakakvih piz**arija, rekvizita iz skečeva i tako“.

„Planira se i radit novi materijal, možda tok show ili slična šema ali pomalo, ne piši to još. Pregovara se sa nekin ljudima, a za zatvorit financijsku konstrukciju ima i ova nova odlična šema – crowd funding. Znači udremo reket fanovima da ako nas žele gledat neka plate euro, dva, sto, tisuću, kolko ko može i ako se skupi dosta, snima se. Priča je odlična, ka reket je ali moderna šema, više priko interneta.

Za kraj se ispričao i posuo pepelom za prvotnu reakciju i dodao da ima nas dobrih novinara i da se nada dobroj suradnji ali da pazimo šta pišemo. „Moga san i bolje reagirat ali uvatili ste me malo rano, sve najbolje vama i vašima dolazi vrime Božića, Nove godine itd., a za poklon na stranci ide besplatan download našeg božićnog singla iz 2004. A mi se vidimo u 2021.“ u pomirljivom tonu je zaključio Dena.

Udri lajk, subscribe, podrži, posjeti https://gitak.tv/podrzi/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here